BVRIJ Algemeen Sportman van het jaar 2022

Sportman van het jaar 2022

Het komt niet zo vaak voor dat je genomineerd wordt als kandidaat voor Sportman van het jaar. Zeker niet als bowlen je sport is. Aangezien Michell Stinissen Europees kampioen is geworden, is hem dat wel gelukt!

Michell Stinissen heeft met de Nederlandse bowlingploeg een unieke prestatie geleverd tijdens de Europese Kampioenschappen in Helsinki. 27 jaar lang wisten de herenbowlers geen medaille te winnen, maar in 2022 was het raak. In de halve finale klopte het team topfavoriet Zweden en in de finale wisten zij Italië, de wereldkampioen van 2018, te verslaan. Daarmee was de Europese titel voor de 36-jarige Michell en het Nederlands team een feit.

Dus stemt u ook even? Dank u wel!

https://www.sportawardsrotterdam.nl/#categorie-19